Rahsia Wanita :)

1. Bila sorang wanita mengatakan dia sedang bersedih , tetapi dia tidak menitiskan airmata , itu bermakna dia sedang menangis di dalam hatinya .

2. Bila dia tidak menghiraukan kamu selepas kamu menyakiti hatinya , lebih baik kamu beri dia masa untuk menenangkan hatinya semula sebelum kamu menegur dengan ucapan maaf .

3. Wanita sukar nakk cari benda yangg dia benci tentang orang yangg paling dia sayangg(sebab itu ramai wanita yangg patah hati bila hubungan itu putus di tengah jalan).

4. Sekiranya sorang wanita jatuh cinta dengan sorang lelaki , lelaki itu akan sentiasa ada di fikirannya walaupun ketika dia sedang keluar dengan lelaki lain .

5. Bila lelaki yangg dia suka dann cinta merenung tajam ke dalam matanya , dia akan cair seperti coklat !

6. Wanita memang sukakan pujian tetapi selalu tidak tahuu macam mana nakk menerima pujian .

7. Jika kamu tidak suka dengan gadis yangg sukakan kamu separuh mati , tolak cintanya dengan lembut , jangan berkasar sebab ada satu semangat dalam diri wanita yangg kamu takk akan tahuu bila dia dahh buat keputusan , dia akan lakukan apa saja .

8. Sekiranya seorang gadis mula menjauhkan diri darimu selepas kamu tolak cintanya , biarkan dia untuk seketika . Sekiranya kamu masih ingin menganggap dia seorang kawan , cubalah tegur dia perlahan-lahan .

9. Wanita suka meluahkan apa yangg mereka rasa . Muzik , puisi , lukisan dann tulisan adalah cara termudah mereka meluahkan isi hati mereka .

10. Jangan sesekali beritahu perempuan yangg mereka ni langsung takk berguna .

11. Bersikap terlalu serius boley mematikan mood wanita .

12. Bila pertama kali lelaki yangg dicintainya dalam diam memberikan respon positif , misalnya menghubunginya melalui telefon , si gadis akan bersikap acuh takk acuh seolah-olah tidak berminat , tetapi sebaik saja ganggang diletakkan , dia akan menjerit kesukaan dann takk sampai sepuluh minit , semua rakan-rakannya akan tahuu berita tersebut .

13. Sekuntum senyuman memberi seribu erti bagi wanita . Jadii jangan senyum sebarangan .

14. Jika kamu menyukai sorang wanita , cubalah mulakan dengan persahabatan . Kemudian biarkan dia mengenalimu dengan lebih mendalam .

15. Jika sorang wanita memberi seribu satu alasan setiap kali kamu ajak keluar , tinggalkan dia sebab dia memang tak berminat denganmu .

16. Tetapi jika dalam masa yang sama dia menghubungimu atau menunggu panggilan darimu , teruskan usahamu untuk memikatnya .

17. Jangan sesekali mengagak apa yangg dirasakannya . Tanya dia sendiri !

18. Selepas sorang gadis jatuh cinta , dia akan sering tertanya-tanya kenapalah aku tak jumpa lelaki ini lebih awal .

19. Kalau kamu masih tercari-cari cara yangg paling romantik untuk memikat hati sorang gadis , cubalah rajin-rajinkan tangan menyelak buku-buku cinta .

20. Bila setiap kali gambar kelas keluar , benda pertama yangg dicari oleh wanita ialah siapa yang berdiri di sebelah buah hatinya , kemudian barulah dirinya sendiri.

21. Bekas teman lelaki akan sentiasa ada di fikirannya tetapi lelaki yangg dicintainya sekarang akan berada di tempat teristimewa iaitu di hatinya !

22. Satu ucapan ‘Hi’ sahaja sudah cukup menceriakan harinya .

23. Teman baiknya saja yangg tahuu apa yangg sedang dia rasa dann lalui .

24. Wanita paling benci lelaki yangg berbaik-baik dengan mereka semata-mata nak tackle kawan mereka yangg paling cantik .

25. Cinta bermaksud kesetiaan , ambil berat , jujur dann kebahagiaan tanpa sebarang kompromi .

26. Semua wanita mahukan sorang lelaki yangg cintakan mereka sepenuh hati .

27. Senjata wanita adalah airmata !

28. Wanita suka jika sesekali orang yangg disayanginya mengadakan surprise buatnya(hadiah , bunga atau sekadar kad ucapan romantis). Mereka akan rasa terharu dann merasakan bahawa dirinya dicintai setulus hati . Dengan ini dia takk akan ragu-ragu terhadapmu .

29. Wanita mudah jatuh hati pada lelaki yangg ambil berat tentang mereka dann baik terhadapnya . So , kalau nakk memikat wanita pandai-pandailah .

30. Sebenarnya mudah mengambil hati wanita kerana apa yangg dia mahu hanyalah perasaan dicintai dann disayangi sepenuh jiwa .